Nazorg na verlies

Het rouwen begint nu echt. Je hebt immers echt afscheid moeten nemen en er is geen weg meer terug. Jij ervaart mogelijk dat je partner en andere naasten hun leven vormgeven alsof het verlies niet heeft bestaan, maar jij hebt het gevoel dat het leven na het verlies stil is komen te staan.

Iedereen uit zijn gevoelens op zijn eigen manier en rouwt ook op zijn eigen wijze. Het is van belang om dit van elkaar te respecteren, maar dat kan ook resulteren, dat je het gevoel hebt, dat je nergens je emoties kan uiten. Met als gevolg dat jij je gaat isoleren

Erover durven praten is het begin. Als iemand niet weet wat in jou omgaat, kan het ook erg lastig zijn om er voor jou te zijn.

Heb jij het gevoel dat je vastloopt met je emoties en gedachten en heb jij behoefte om met iemand te praten, zonder oordeel? Ben je op zoek naar een weg hoe jij je leven vorm kan geven, zonder aanwezigheid van je kind, maar wil je wel eer doen aan zijn/haar bestaan?

Voel je vrij om hierover met mij contact op te nemen.

Tijdens de intake kijken wij samen of ik, als Lifecoach en Rouw- en verliesbegeleider, jou kan ondersteunen bij de hulpvraag die jij hebt.
Mocht dit niet passend zijn, zoeken wij samen naar een oplossing.
Contact