Zwangerschap uitdragen waarbij afscheid nemen onvermijdelijk is

Wanneer uit prenatale diagnostiek is gebleken dat je kindje geen levensverwachting heeft zodra jij bent bevallen of dat sterfte kort na de geboorte onvermijdelijk is, heb jij tot 24 weken de mogelijkheid om de zwangerschap vroegtijdig te beëindigen. Deze keuze is uiteindelijk geheel aan jou en je partner, Wanneer het de wens is om de zwangerschap bewust uit te dragen is dat een weloverwogen keuze. 

Naast de medische aandacht, is het ook van meerwaarde om tijd te nemen voor je gevoelens en je gedachten. Een luisterend oor kan dan zó fijn zijn. Er is veel mogelijk om de liefde die jij voelt voor je ongeboren kind levenslang te symboliseren, ondanks dat jij weet dat de feitelijke tijd veel te kort zal zijn. 

"Afscheid nemen is niet loslaten. Het is een andere manier van vasthouden "

Samen met jou en je naasten kijken wij samen wat mogelijk is en wat jullie wensen zijn. Tevens ga ik, indien gewenst, deze wensen voor jullie vormgeven. Hierdoor krijgen jullie de kans om optimaal de tijd te benutten om liefde te geven aan je ongeboren kind, zolang het jullie gegund is. En dat jij in de mogelijkheid bent om je volledig te richten op het moment van welkom heten en afscheid nemen.


Voel je welkom om met mij contact op te nemen

Contact